Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJay Barbree: Neil Armstrong - Az első ember, aki a Holdra lépett

-25%
Jay Barbree: Neil Armstrong - Az első ember, aki a Holdra lépett
3 990 Ft
Akció: 2 993 Ft2993
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sokat írtak már Neil Armstrongról, Amerika modern hőséről és a történelem leghíresebb űrhajósáról. Mégis, a szerény és a rivaldafénytől idegenkedő Armstrong mindig vonakodott attól, hogy az események személyes oldaláról beszéljen. Itt és most először kerül az olvasók kezébe a repülésnek szentelt életének hiteles története, amelynek részleteit öt évtized alatt osztotta meg bizalmas barátjával, Jay Barbree-vel.
Az ötven év alatt Neillel folytatott beszélgetések, valamint jegyzetei, a NASA űrrepüléseinek jegyzőkönyvei és az Armstronggal bizalmas viszonyban lévők visszaemlékezései alapján Barbree Neil három szenvedélyéről ír: a repülésről, a családról és a barátokról. Ez Armstrong életének megbízható forrásból származó története a koreai háborúban végrehajtott bevetésektől kezdődően.
Megismerhetjük, amikor az X-15-nek nevezett rakéta-repülőgéppel a világűr határáig felszállt, amikor a Gemini-8 űrhajóval elsőként hajtott végre kényszerleszállást a Föld körüli pályáról, megmentve ezzel a legénység életét, és végül olvashatunk arról, amint az Apollo-11 űrhajóval leszállt a Holdon a Nyugalom Tengerére.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632520865
  Kiadó
  Akkord Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  396
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés