Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJay R. Bonansinga: The Walking Dead - Alászállás

-25%
Jay R. Bonansinga: The Walking Dead - Alászállás
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Sötét múltjának hamvaiból kiemelkedve a georgiai Woodbury a biztonság szigete lesz a járkáló holtak fertője közepette a város újjáépül egykori zsarnoki vezére, Philip Blake, más néven a Kormányzó uralma után.
Az eszelős Blake öröksége ott kísért a fallal körülvett kis település minden zugában, ám Lilly Caul és túlélőkből álló, maroknyi, szedett-vedett csapata elszánt, és kész arra, hogy maguk mögött tudják a traumákkal terhes múltat annak dacára, hogy egy hatalmas horda közeledik feléjük.
A csillapíthatatlan éhségtől űzött, és egyenesen Woodbury ellen zúduló roppant zombisereg lesz az első igazi próbatételük. Lilly és társai nem hajlandóak harc nélkül feladni, és egy káprázatos ellentámadás révén az ostromlott városlakóknak sikerül egyelőre megmenekülniük, egyesítve erőiket a vadonból frissen érkezett titokzatos vallási szektával.
A Jeremiah nevezetű, rejtélyes prédikátor vezette szakadár egyházi csoportot mintha az ég küldte volna Woodburybe, szinte tökéletesen beleillik a Lilly megálmodta demokratikus, családszerető jövőbe. A két frakció egybeolvad, a város virágzik, és a járvány kitörése óta most először tűnik minden reménytelinek.
Ám a dolgok főként a járkáló holtak világában , gyakran nem azok, mint aminek tűnnek. Jeremiah és hívei sötét titkot rejtegetnek, aminek bizonyítékai szép lassan kezdenek előkerülni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633951590
  Kiadó
  Delta Vision Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  406
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés