Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJeanette Winterson: Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?

-25%
Jeanette Winterson: Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Befejeztem az első két osztályt, de miután leégettem a játék konyhát, a legcsúfosabb kegyvesztettség lett az osztályrészem, és tanítónőm, aki fekete tweedkosztümben járt, mert gyászolta Skóciát, azzal bocsátott el, hogy - mint anyámnak mondta - zsarnokoskodó, agresszív gyerek vagyok.
Az voltam. Fiúkat, lányokat egyformán megvertem, és amikor nem értettem, mit akarnak tőlem az órán, egyszerűen távoztam a tanteremből, majd megharaptam a tanárt, ha megpróbált visszatessékelni.
Belátom, viselkedésem nem nevezhető eszményinek, de anyám komolyan hitte, hogy megszállt az ördög, a tanítónőm pedig Skóciát gyászolta. Normálisnak lenni volt a legnehezebb."

"A szikrázó humorú "Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?" nemcsak az örökbefogadás érzelmi örökségét dolgozza föl sokoldalúan, hanem helyet kap benne az az üdítő felismerés is, hogy az életet megérteni ugyanolyan nehéz, mint megélni." (Entertainment Weekly)

"Jeanette Wintersont olvasni annyi, mint szeretni őt. Ez a szilaj, elragadóan különös brit írónő szokatlan őszinteséggel vall magáról önéletrajzi könyvében." (O, The Oprah Magazine)

Amikor Jeanette tizenhat évesen elmegy otthonról, mert szerelmes lesz egy másik lányba, örökbe fogadó anyja, Mrs. Winterson csak annyit kérdez tőle: "Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?"...
Winterson azonban nem mond le a boldogságról, hanem keresi egy életen át - erről szól ez a mulatságos, szellemes, hol dühödt indulattal, hol lelkesedéssel megírt történet, amely nem más, mint az igazság, a világszerte népszerű Jeanette Winterson életének története.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633550212
  Kiadó
  Park Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés