Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJeffrey Archer: Majd az idő eldönti - Clifton-krónika 1. kötet

-21%
Jeffrey Archer: Majd az idő eldönti - Clifton-krónika 1. kötet
3 500 Ft
Akció: 2 765 Ft2765

Jeffrey Archer egy szinte teljes századot felölelő trilógiájának első darabját tartja kezében az olvasó.

Az első világháborút követő évtizedben a bristoli dokkok körül izzik a munka, férfiak tucatjai váltják egymást három műszakban. A nap minden egyes órájában kalapácsolás hangja zeng, utasítások harsannak és ládák döngenek.
Ez a nyüzsgés vonzza magához a fiatal, félárva Harry Cliftont is, aki az iskola nem túl izgalmas, ám annál hasznosabb perceit cseréli föl a kikötői csavargásra. A fiú naphosszat a dokkok környékén lebzsel, és a forgatagot figyeli. Apjának alakját véli látni mindenfelé, hiszen a férfi annak idején itt dolgozott. Valami ellenállhatatlanul vonzza Harryt erre a helyre. Talán a remény, hogy itt választ talál arra, hogyan halt meg az édesapja.
A kikötőnek egyetlen nyugodt pontja van: a dokkok előtt, látszólag elhagyatva, egy vasúti kocsi áll. Egy szótlan, mogorva, katonás tartású öregember lakik itt, akiről az a hír járja, hogy nincs ki mind a négy kereke. Ám a férfi múltja rengeteg titkot rejt...
A vasúti kocsi ablakából kíváncsian figyeli a fiatal Clifton minden egyes mozdulatát. Az öreg tudja, hogy Harry többre hivatott, és eltökéli, hogy mindenben segíteni fogja őt. A kallódásra ítélt fiú és a magányos öregember barátsága azonban számos titkot fed fel -olyanokat, amelyek alapjaiban rázzák meg Harry életét-, és barátságokat, szerelmeket tesz próbára...

Egy szétzizált család. Egy sötét rejtély. Egy letehetetlen családregény első kötete. Jeffrey Archer, az izgalmas történetek nagymestere nagy ívű elbeszélés megírásába fogott. A Clifton család krónikája az "Apám bűne" című könyvben folytatódik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636433604
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  242
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  560 g/db
Webáruház készítés