Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Jeffrey Archer: Se több, se kevesebb

-21%
Jeffrey Archer: Se több, se kevesebb
3 290 Ft
Akció: 2 599 Ft2599

Négy teljesen különböző férfi, akik rossz lóra tesznek: egy oxfordi professzor, egy nagyra becsült belgyógyász, egy elegáns francia műkereskedő és egy jóképű angol lord. Csupán egyvalami köti össze őket: egy szélhámosnak köszönhetően egyetlen éjszaka leforgása alatt mind a négy befektető elveszti mindenét. A csaló neve Harvey Metcalfe, egy briliáns elme, a megtévesztés nagymestere, rendkívül veszélyes férfi. Attól az éjszakától kezdve pedig a négy áldozat célpontjává válik. 

A négy idegent, akik mindnyájan szakmájuk szaktekintélyei, eggyé kovácsolja, hogy nincs mit veszíteniük. Az a tervük, hogy megtalálják Harvey-t, árnyékként kövessék, tőrbe csalják, és visszaszerezzék,
ami az övék: se többet, se kevesebbet. Monte Carlo fényűző kaszinóitól Ascot pazar lóversenypályáin
vagy Wimbledonon át egészen a legdivatosabb londoni galériákig folyik a hajsza. A játékot bosszúnak hívják, és a tanáruk egy igazi mester.

Jeffrey Archer (Becsületbeli ügy, Tökéletes másolat, A szerencse fiai) izgalmas regénye ötvenhét angol nyelvű kiadást ért meg. A szerző könyvei több mint százmillió példányban fogynak világszerte.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636439637
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  262
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  360 g/db
Webáruház készítés