Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJeffrey Archer: Ütött az óra - Clifton-krónika 6.

-26%
Jeffrey Archer: Ütött az óra - Clifton-krónika 6.
3 500 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

A Clifton-krónika hatodik, utolsó előtti kötetében végigkísérhetjük a Barrington és a Clifton család tagjainak életét az 1970-es éveken. Ez az az évtized, amely a világpolitika színterén is példátlan változásokat hozott, és hasonlókat tartogat a főszereplők számára is.
Az Emma Barrington ellen indított per végkimenetele egy hajszálon múlik csak, az asszony azonban visszautasítja a védelmére felsorakozókat. Testvére, Giles a Berlinben ragadt szerelme után epekedik, csakhogy Karin kiszabadításához fel kellene adnia politikai karrierjét. Sebastian Clifton találkozik egy gyönyörű és okos indiai lánnyal, akinek a jövőjét azonban már elrendezték a szülei, kiválasztva számára a megfelelő férjjelöltet. Édesapja pedig, a világhírű író, Harry Clifton továbbra is minden követ megmozgat, hogy kiszabadítsa Anatolij Babakovot a szibériai fogságból, de a bátor orosz férfi leleplező kézirata még mindig újabb és újabb veszedelmet hoz a fejére...

A Clifton-krónika legújabb kötete (Majd az idő eldönti, Apám bűne, Féltve őrzött titok, Gondold meg, mit kívánsz!, Erősebb a kardnál) szokás szerint lenyűgöző fordulatokkal bizonyítja, hogy a szerző a cselekményszövés mestere.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636438654
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  470
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  550 g/db