Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJennifer Ashley: Mackenzie férfias játékai

-25%
Jennifer Ashley: Mackenzie férfias játékai
2 990 Ft
Akció: 2 243 Ft2243
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Daniel Mackenzie tökéletesen beleillik a hírhedt Mackenzie klánba - dúsgazdag, jóképű, tehetséges, és rajonganak érte a nők. Ám amikor a sors elébe hozza Anglia egyik legismertebb médiumát, Violet Bastien kisasszonyt, Daniel számára két dolog azonnal világossá válik: Violet egy csaló, őt pedig menthetetlenül rabul ejtette.
Violet tisztában van képessége korlátaival, vagyis valójában nem tud érintkezni a túlvilági szellemekkel, viszont az emberek gondolataiban és lelkében kitűnően olvas. Gyorsan felméri, hogy Daniel intelligens, ugyanakkor veszélyt jelent egy tisztességes nő hírnevére. Később azt is megtudja, mennyire nagylelkű, milyen odaadó férfi, de bizony elképesztően komisz is. Ekkor azonban Violetet kísérteni kezdi a múltja, így csapot-papot hátrahagyva elillan Angliából, s új néven kezd új életet.
Daniel eltökéli, hogy felkutatja a lányt, és hagyja kibontakozni Violet iránti vonzalmát. Noha a médium tisztában van azzal, hogy botrányos múltja miatt nem remélhet hivatalos esküvőt, mégsem képes ellenállni Daniel vonzásának. Mr. Mackenzie látszólag csak a hideg tényeknek hisz, ám amikor Violetnek nem marad más lehetősége, minthogy Danielhez forduljon segítségért, a férfi bebizonyítja, hogy valami másban is hisz: a szerelemben!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630983174
  Kiadó
  Kossuth Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  495
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés