Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJennifer Blake: A grácia bűvöletében - A három grácia-trilógia 2.

-50%
Jennifer Blake: A grácia bűvöletében - A három grácia-trilógia 2.
3 199 Ft
Akció: 1 600 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Egyike a három elátkozott graydoni gráciának: ha nem szerelemből megy férjhez, jegyesére lesújt a halál. 

Lady Catherine Miltonra, amikor lemarad a társaságtól egy vadászaton, haramiák támadnak rá. Ross Dunbar, a bősz skót siet a segítségére. A fiatalember VII. Henrik vendégeként - voltaképpen túszaként - tartózkodik az angol udvarban: a király így akarja biztosítani, hogy Ross atyja felhagyjon kedvenc időtöltésével, a határ menti fosztogatással és portyázással.
Noha a haramiákat együttes erővel sikerül megfutamítaniuk, a fiatalok kénytelenek az éjszakát kettesben tölteni az erdőben. A szokások és az illem megkövetelné, hogy azonnal összeházasodjanak, ám erre egyikük sem hajlandó. Cate, nehogy beteljesedjék az átok, inkább vállalja, hogy folt esik a becsületén, Ross pedig családja és népe elleni árulásnak érezné, ha angol nőt venne feleségül.
Henrik utasításának azonban nem szegülhetnek ellen. Amikor híre jön, hogy ír és német csapatok támogatásával egy trónkövetelő partra szállt Angliában, a király oltár elé parancsolja a párt, Rossnak nászajándékul birtokokat adományoz a skót határ mentén, hogy ott készüljön fel a védekezésre.
Úgy tűnik, Ross sorsa elrendeltetett: ha nem az átok végez vele, akkor az ellenség kardja - egy olyan háborúban, amelyet nem is érez magáénak.

"Jennifer Blake-től senki nem vitathatja el a romantikus történelmi regény királynője címet; a büszkeség és törődés, amellyel hőseit megalkotja, átragyog minden során." - Romance Reviews Today

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354527
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db