Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJennifer Blake: Őfelsége kegyelméből - A három grácia trilógia I. (T)

-50%
Jennifer Blake: Őfelsége kegyelméből - A három grácia trilógia I. (T)
2 999 Ft
Akció: 1 499 Ft1499
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Isabel, Cate és Marguerite, a három nővér mostohaapjuk példáján már fiatalon megtapasztalja, hogy a XV. századi Angliában a férfiak kegyetlenül bánnak a feleségükkel, ezért elhatározzák, hogy soha nem mennek férjhez. Isabel, a legidősebb grácia elterjeszti a Graydon-átok hírét, miszerint, akik szerelem nélkül próbálják házassággal magukhoz láncolni a Grayson hölgyeket, hamarosan életüket vesztik. Az átok működni látszik, több reménybeli vőlegény távozik a túlvilágra, mielőtt belekóstolhatna a házasélet örömeibe.
A király parancsának azonban nem lehet ellenszegülni, így Isabel minden tiltakozása hiábavaló, kénytelen feleségül menni Randall Braesfordhoz, a jó kiállású, ám törvénytelen származású lovaghoz.
A menyegzőt követően a férfi olyan szenvedéllyel ismerteti meg Isabelt, amelyről a lány még csak nem is álmodott korábban, és az is kiderül, hogy a nemesi vérnél a nemes szív előrébb való.
Cselszövésekben és összeesküvésben nincs hiány, s miközben Rand a becsületéért kénytelen harcolni, Isabel ráébred, mit is érez valójában a férje iránt.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354428
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  384
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  490 g/db
Webáruház készítés