Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJennifer Probst: Elhibázott házasság

-25%
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
3 490 Ft
Akció: 2 618 Ft2618
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Trükkös házasság után tovább folytatódik a népszerű Milliárdosfeleségek sorozat!
Carina Conte az egyetem elvégzése után Bergamóból az Államokba költözik, hogy besegítsen a bátyjának, Michaelnek, aki Amerika leggyorsabban terjeszkedő pékség-hálózatát irányítja.
Vannak azonban dolgok, amik nem változnak. Carinát a családja továbbra is kislánynak nézi, és meg akarják szabni minden lépését. Ráadásul három bombázó nővére mellett továbbra is ő a rút kiskacsa. Természetesen Max, a vállalat új vezérigazgatója is levegőnek nézi.
Legalábbis a lány szerint. Mert valójában csak arról van szó, hogy Max tudja: Carina tabu. Nem kockáztathatja miatta az állását és a barátságát Michaellal. Ámor azonban szokás szerint fittyet hány az emberek terveire...
Egy konferencián Max és Carina egymásba gabalyodnak. A forró éjszakát követően a hagyománytisztelő olasz család rájuk kényszeríti a házasságot. Maxet teljesen készületlenül éri a dolog, és Carina is dúl-fúl haragjában. Az újdonsült férj hamarosan kénytelen megtapasztalni, hogy a pokol összes ördöge sem ér fel egy olyan nővel, aki nem hajlandó beletörődni a sorsába...
Jennifer Probst 12 évesen írta meg az első könyvét, majd egybefűzte, és felolvasta az osztálytársainak. Azóta is rendületlenül ír, mindössze egyszer tartott egy rövid szünetet. Közben férjhez ment, gyermeket szült, házat vásárolt, ismét gyermeket szült, diplomát szerzett angol irodalomból, és kimentett két kutyát a menhelyről. Most újra az írásnak szenteli minden idejét. New York-tól északra él a családjával. Két kisfia gondoskodik róla, hogy soha ne unatkozzon, eleget idegeskedjen, legyen boldog, olykor pedig szomorú, és hogy sohase legyen tökéletes tisztaság a házukban.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633102886
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  350
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés