Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJerry Lee Hutchens: Teljes megtisztulás - A hatásos méregtelenítés titkai

-25%
Jerry Lee Hutchens: Teljes megtisztulás - A hatásos méregtelenítés titkai
1 900 Ft
Akció: 1 425 Ft1425
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Teljes megtisztulás c. könyvünk átfogó segítséget nyújt ahhoz, hogy a mindennapok során a szervezetünkben felhalmozódott méreganyagokat minél hatékonyabban eltávolíthassuk. A könyvben bemutatott hétvégi megtisztulási programot, amelyhez frissítő recepteket is kínálunk, még a legelfoglaltabbak is beilleszthetik mindennapjaikba." (a Kiadó)
Mindennapjaink során folyamatosan ki vagyunk téve a káros anyagok negatív hatásainak, amelyek bizonyos élelmiszerek fogyasztásával, különböző kozmetikumok használatával jutnak be a testünkbe, vagy egyszerűen belélegezzük őket. Mindez óriási megterhelést jelent szervezetünk számára, ami többek között általános levertséget, emésztési panaszokat okozhat. A helytelen táplálkozási szokások és a testedzés hiánya miatt kevésbé érvényesülnek szervezetünk öntisztulási folyamatai, ezért igen fontos a rendszeres böjt, melynek során megszabadulhatunk a felhalmozódott salakanyagoktól.
Könyvünk ehhez nyújt átfogó segítséget: megismerhetjük az egészséges bélműködés jellemzőit, az egyes bélbetegségek kialakulása mögött álló kiváltó okokat, a méregtelenítés betegségmegelőzésben betöltött szerepét, és arra is választ kapunk, hogy miért lehet ártalmas a hashajtók és a beöntés rendszeres alkalmazása. A könyvben bemutatott hétvégi megtisztulási programot még a legelfoglaltabbak is beilleszthetik mindennapjaikba. A program gyakorlati megvalósításához a táplálkozási és életviteli tanácsok mellett a könyv második részében frissítő recepteket is találunk.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912288
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  88
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés