Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha - Ella és Micha titka - ami végleg megváltoztatja az életüket...

-25%
Jessica Sorensen: The Secret of Ella and Micha - Ella és Micha titka - ami végleg megváltoztatja az életüket...
Fő kategória >Gyermek- és ifjúsági könyvek >Ifjúsági irodalom
2 999 Ft
Akció: 2 249 Ft2249
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ella fékezhetetlen, heves természetű lány volt, mindenki tudta róla, hogy ami a szívén, az a száján. De aztán mindent maga mögött hagyott, egyetemre ment, és ott átváltozott valaki mássá. Olyasvalakivé, aki betartja a szabályokat, fegyelmezetten ügyel a rendre, és gondosan elrejti problémáit. Most azonban itt a nyári szünidő, és nem mehet máshová, mint haza. Fél, hogy otthon újból felszínre bukkanhat mindaz, amit fáradságos munkával eltemetett. Főleg, hogy Micha a szomszédban lakik.
Micha szexi, dörzsölt, magabiztos és úgy olvas Ella lelkében, mint senki más. Mindent tud a lányról, még a legsötétebb titkait is. Ella tudja, hogy ha a fiú megpróbálja előcsalogatni régi énjét, nehezen bír ellenállni neki. Csak azt nem ismeri föl, hogy amikor távozott, magával vitte Micha szívének egy darabját. És a fiúnak most feltett szándéka, hogy újra megnyeri a lányt, akit elvesztett.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633995310
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  264
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  318 g/db
Webáruház készítés