Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJhampa Shaneman - Jan V. Angel: Buddhizmus és asztrológia - Horoszkópelemzés buddhista megközelítésben

-21%
Jhampa Shaneman - Jan V. Angel: Buddhizmus és asztrológia - Horoszkópelemzés buddhista megközelítésben
2 799 Ft
Akció: 2 211 Ft2211
Virtuális számla jóváírás: 28 Ft

Használjuk fel a buddhizmus bölcsességét, az általa hirdetett együttérzést és odaadást asztrológiai ismereteink kiteljesítésére! Jhampa Shaneman a tibeti buddhizmus, Jan V. Angel pedig a nyugati asztrológia szakértője - az ő ismereteik találkoznak ebben a könyvben: az első olyan műben, amely a buddhista gyakorlatot a nyugati asztrológián keresztül közelíti meg.
Bár a buddhizmus teológiai és metafizikai szempontból komoly kihívás, egyben roppant gyakorlatias is. A buddhista tanokban megtalálhatjuk a legkülönfélébb tudatállapotok leírását és integráns magyarázatát. A Buddhizmus és asztrológia a buddhista tanítások bölcsességét beépíti a hagyományos asztrológiai felfogásba.
A könyvből megtudhatjuk, miként mutatkozik meg a három - a buddhisták által bölcsességnek nevezett - tulajdonság dinamikus összjátéka Sziddhárta herceg horoszkópjában, s hogyan alkalmazható ez az új megközelítés más horoszkópok elemzésében. A buddhista meglátások új fénybe helyezik az asztrológia bolygókkal, házakkal és fényszögekkel kapcsolatos hagyományos tudását, így sokkal holisztikusabb összkép megalkotását téve lehetővé.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633709542
  Kiadó
  Alexandra Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés