Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJim Taylor: A digitális nemzedék nevelése - Hogyan válhat gyermeke tudatos médiafogyasztóvá

-25%
Jim Taylor: A digitális nemzedék nevelése - Hogyan válhat gyermeke tudatos médiafogyasztóvá
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft2999
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Hiszek benne, hogy a gyerekek éppúgy fejleszthetőek, mint a különböző szoftverek egyre többet tudó változatai ezért is nevezem 3.0-s verziónak azt a generációt, amelyik biztonságosan mozog az egyre bonyolultabb technika világában.

Milyen minőségű médiatartalmat fogyaszt gyermekünk? Mikor engedhetjük meg, hogy iPad kerüljön a kezébe? Mennyi képernyő előtt töltött idő számít túl soknak? Mivel és milyen mértékben ellensúlyozzuk a technika és a tömegkultúra kínálta lehetőségeket? Dr. Jim Taylor minden kínzó kérdésre megnyugtató és közérthető választ kínál a digitális bennszülött gyerekek tudatos médiafogyasztóvá válásának rögös útján. A digitális nemzedék nevelése az okostelefonoktól a közösségi média használatáig valamennyi lényeges témát érinti, amely szülőként fejtörést okozhat, ha gyermekünket kiegyensúlyozott, egészséges médiahasználatra szeretnénk szoktatni.
Dr. Jim Taylor sportpszichológusként és az új technikai eszközök használatának pszichológiájával foglalkozó kutatóként eddig több száz tudományos és népszerűsítő cikket, illetve több mint egy tucat könyvet jelentetett meg többek között a Huffi ngton Post szakbloggereként. Közel hétszáz workshopot is tartott a témában Észak-Amerikában és Európában.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634150220
  Kiadó
  Móra Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  248
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  540 g/db
Webáruház készítés