Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJo Marchant: Gyógyító elme - Az orvosod te magad légy!

-25%
Jo Marchant: Gyógyító elme - Az orvosod te magad légy!
Fő kategória >Egészség, életmód >Lelki élet, család
3 999 Ft
Akció: 2 999 Ft2999
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Megtanítható-e az agyunk arra, hogy a szervezetünket meggyógyítsa? Milyen mértékben befolyásolják gondolataink, érzelmeink és hitünk a fizikai egészségünket? Az alternatív orvoslás művelőinek állításai hamisak, vagy léteznek eredményes módszerek is?
Az elme test feletti uralmán alapuló medicina ellentmondásos területét olyan tévhitek övezik, amelyek nemcsak félrevezetik a pácienseket, és hamis reményeket keltenek bennük, hanem súlyos következményekkel is járhatnak. De ez nem jelenti azt, hogy tudatunknak nem lehet gyógyító szerepe.
A szerző, Jo Marchant, legújabb tudományos kutatási eredményei alapján adja meg a választ arra, hogyan befolyásolhatja mentális állapotunk az élettani folyamatokat, milyen úton érhető el köztük az az összhang, amely az egészségünket is javíthatja.

Jo Marchant genetikából, valamint mikrobiológiából szerzett PhD-fokozatot, és rengeteg ismeretterjesztő írása jelent meg a legkülönfélébb témákról, köztük a génsebészetről vagy a vízalatti régészetről olyan vezető tudományos lapokban, mint a New Scientist, a Nature, a The Guardian. Gyakran szerepel a BBC Radio, a CNN és a National Geographic különböző műsoraiban. Jelenleg Londonban él. Royal Society-díjra is felterjesztették.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633107904
  Kiadó
  Libri Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  410
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés