Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJoanna Courtney: A walesi királyné - Hódítók asszonyai trilógia - 1. rész

-25%
Joanna Courtney: A walesi királyné - Hódítók asszonyai trilógia - 1. rész
3 490 Ft
Akció: 2 620 Ft2620
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

1066. Három királyné. Egy korona.

Anglia egén viharfelhők gyülekeznek, trónörökös híján pedig egyre bizonytalanabbá válik mind az utódlás, mind az ország sorsa. A sorozatos háborúkban ráadásul odavész a kulcsfontosságú terület ura Northumbria grófja, a királyi tanács ezért összeül, hogy megválasszák az utódját.
A nyilvános eseményen részt vesz a szépséges és csupán tizennégy éves Edyth Alfgarsdottir is. A lány heves vérmérsékletű apja, Alfgar gróf azonban elveszíti a fejét, meggondolatlansága pedig nem marad büntetlenül: az uralkodó száműzi őt.
A férfi egyedül a híres és rettegett walesi királytól, Griffintől remélhet segítséget, így családjával hozzá menekül. A nálánál jóval idősebb király rögtön szemet vet Edythre, és a lány sem közömbös a férfi iránt, de ha enged a kölcsönös vonzalomnak, nagy árat kell fizetnie...A végzet ezzel persze korántsem utoljára teszi próbára a rátermett lányt. 1066-ban, a sorsfordító évben ismét választani kényszerül, döntése azonban immár nemcsak az övéire, hanem az egész ország sorsára lesz hatással.

Joanna Courtney trilógiájának, a Hódítók asszonyainak első kötete igazi csemege a történelmi regények kedvelőinek. Edyth sorsán, megpróbáltatásain keresztül elénk tárul a tizenegyedik századi Anglia, királyok és királynék, grófok és grófnék élete, amely nem kevés izgalomban és érzelemben bővelkedik.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636439002
  Kiadó
  General Press Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  430
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés