Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJoe H. Slate: Ajtók előző és jövőbeli életeinkbe

-21%
Joe H. Slate: Ajtók előző és jövőbeli életeinkbe
2 500 Ft
Akció: 1 975 Ft1975
Virtuális számla jóváírás: 25 Ft

Előző életeid áttekintése és tanulmányozása jelen életed legmeghatározóbb és legmegvilágosítóbb élménye lehet. Az itt bemutatott technikák segítségével azokat az előző életbeli tapasztalásaidat hívhatod elő, amelyek itt és most vannak hatással életed alakulására, belső éned fejlődésére. Olyan kérdésekre találhatsz választ a saját életeddel kapcsolatban, amelyek máskülönben kifürkészhetetlenek lennének, és amelyeken keresztül a spiritualitás ajtói nyílnak meg előtted.

"Eddigi életedet kutatva rájöhetsz, hogy valamely megoldatlan konfliktusod vagy fóbiád közvetlenül kapcsolódik egy előző életedhez. Az előző élettel kapcsolatos felismerések szerencsére gyakran önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy megoldd jelenlegi, fejlődésed útjában álló konfliktusaidat és megszüntesd kínzó fóbiáidat. Nem meglepő, hogy előző életbeli tapasztalásaink gyakran hoznak megoldást a mostani életünkben meglévő problémáinkra, miközben arra ösztönöznek és inspirálnak, hogy előrébb jussunk spirituális fejlődésünkben."

Találd meg és fedezd fel lényed spirituális magját, ismerd meg saját életeidet, melyeken keresztül eljuthatsz a szellemvilág végtelen forrásához. Találkozz belső, személyes vezetőiddel az "Ajtók"-on keresztül, hogy segítségükkel felébredt tudattal elindulhass a teljesség felé vezető úton.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632911540
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  ragasztott kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés