Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohanna Lindsey: Szeress mindörökké! - Sherring cross 2.

-25%
Johanna Lindsey: Szeress mindörökké! - Sherring cross 2.
2 490 Ft
Akció: 1 868 Ft1868
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Érzéki… mulatságos… és teljesen magával ragadja az olvasót.”
Cosmopolitan

Az anyját még mindig gyászoló Kimberly Richards felháborodva tapasztalja, hogy apja, Amburough grófja azért kívánja minél előbb férjhez adni, hogy ezzel kedvére tegyen egy hölgynek, akit mielőbb el szeretne venni. A tüzes természetű ifjú örökösnő mélységesen megveti a kialakult helyzetet, ahogy azokat a személyeket is, akik csakis pénzért házasodnak. Nem csoda hát, ha nem tetszik meg neki a kiszemelt kérő, akivel Sherring Crossban megismerkedik, s aki nem más, mint Lachlan MacGregor, a MacGregor-klán jóképű, ám teljesen elszegényedett feje.
Kimberly románca a vonzó, hetyke Lachlannal nem sok jót ígér – különösképpen azért, mert a zsiványnak tervei vannak egy férjes asszonnyal, Wrothston hercegnéjével. Különös fordulatok és botrányos körülmények összejátszása folytán a korántsem összeillő pár egy olyan helyen köt ki, ahol egy kemény szív is megnyílhat az igaz szerelem örömei előtt.

A Sherring Cross sorozatban megjelent: Álmaim férfija

„Csupa öröm olvasni… Mint mindig, Lindsey most is azt nyújtja, amire vágyunk: emlékezetes, csodás történetet, amely elszórakoztat és megnevettet bennünket.”
Romantic Times

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636899882
  Kiadó
  Gabo Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  470
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés