Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekJohn Burke: Képzeld el a mennyet! - Halálközeli élmények, Isten ígéretei és a ránk váró örömteli jövő

-21%
John Burke: Képzeld el a mennyet! - Halálközeli élmények, Isten ígéretei és a ránk váró örömteli jövő
3 150 Ft
Akció: 2 489 Ft2489
Virtuális számla jóváírás: 32 Ft

Mi vár ránk a halál után? Hogyan képzeljük el a mennyet? Éterinek és megfoghatatlannak? Netán unalmasnak, olyan helynek, ahol örökké imádkozás és éneklés zajlik? Érdemes egyáltalán vágynunk rá?
John Burke hithű keresztény, de korántsem bigott: meggyőződésére a maga erejéből tett szert, s nem gondolkodott mindig úgy, mint most. A lelkész szerző csodálatos túlvilági utazásra repít minket, amihez a Bibliát és a legmodernebb tudományos eredményeket egyaránt segítségül hívja, a halálból visszatért emberek tucatjainak lélegzetelállító beszámolói mellett. Burke olyan kérdésekre keres válaszokat, amelyek feltehetőleg minden hívő fejében megfordultak már, akik a modern kor kihívásainak és az isteni parancsnak egyaránt igyekeznek eleget tenni.
Mi az, amiért örökkévaló jutalmat érdemlünk, s hogyan egyeztessük ezt össze a mindennapok taposómalmával? Idejétmúlt dolog hinni az angyalok és ördögök létezésében? Elszakadunk vajon a túlvilágon szeretteinktől, az pedig már végképp hiú ábránd, hogy kedvenc háziállataink is velünk tarthassanak? Milyen korúak leszünk odaát, és tudomást szerezhetünk-e a földi eseményekről? Ezekre a kérdésekre egytől egyig megtaláljuk a választ a könyvben.
A Képzeld el a mennyet! felemelő, ugyanakkor lebilincselően izgalmas és olvasmányos szellemi táplálék nemcsak hívőknek, hanem mindazoknak, akiket mélyen foglalkoztat, mi végre születtünk e földre.

JOHN BURKE több kötet szerzője és a texasi Gateway Gyülekezet vezető lelkésze. Célja, hogy a felekezeten kívüliek is megtalálhassák az utat Istenhez. Szabadidejét családjával és hobbijaival tölti: imád zenélni, focizni és vitorlázni.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155609497
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  364
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés