Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn D. Martin - Frank D. Ferris: Csak hull a könnyem - A gyász és feldolgozása

-25%
John D. Martin - Frank D. Ferris: Csak hull a könnyem - A gyász és feldolgozása
1 990 Ft
Akció: 1 490 Ft1490
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!
A könyv jelenleg nem kapható.

Annyira nehéz, amikor meghal valaki, aki nagyon közel állt hozzánk...
Szeretteink halála mindent elsöprően fájdalmas gyászreakcióval jár. Környezetünk ugyanakkor gyakran irreális módon - kimondva-kimondatlanul - elvárja a gyászolótól, hogy a lehető leggyorsabban gyógyuljon meg, s mielőbb vegye fel ismét a hétköznapok "normális" ritmusát.
A Csak hull a könnyem című könyv arra mutat rá, hogy a gyász fájdalmas, de természetes és szükséges folyamat, s egyes stációinak megélése nélkülözhetetlen a szeretett személy halála okozta traumából való felépüléshez. A könyvben számos olyan ember szólal meg, aki elvesztette valamely közeli rokonát vagy szerettét.
Tapasztalataikon, elbeszéléseiken át közelebb juthatunk annak megértéséhez, hogy a megfosztottság élménye milyen hatással van a családdal és a barátokkal való kapcsolatra, az életmódra, a munkahelyi szokásokra és a jövőbe vetett reményre.
Ez az emberséges, megértő hangnemben íródott szeretetteljes kalauz abban kíván segítséget nyújtani, hogy a gyászolók túl tudjanak jutni az élet e nehéz szakaszán, meg tudjanak békélni a veszteséggel, majd sikeres lépéseket tegyenek az elvesztett személy nélküli életük újraépítésében.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155497018
  Kiadó
  Virágmandula Kft.; Kronosz Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  140 g/db
Webáruház készítés