Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn F. Taylor Ph.D.: Túlélőkönyv ADHD-s gyerekeknek

-26%
John F. Taylor Ph.D.: Túlélőkönyv ADHD-s gyerekeknek
2 500 Ft
Akció: 1 848 Ft
Kezdete: 2019.12.02   Visszavonásig érvényes!

Nehezen figyelsz egyetlen dologra, nem tudsz nyugton maradni az órán? hamarabb kimondasz valamit, minthogy átgondolnád? Képtelen vagy eldönteni, mit szeretnél, vagy éppen tudod, mi volna helyes, de nem tudod megtenni? Állandó harcban állsz a környezeteddel?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, könnyen lehet, hogy az ADHD valamelyik típusába tartozol. Ez a könyv segít neked megérteni, mit jelent az - azt is, hogy mit nem jelent! - , mit lehet és mit kell tenned azért, hogy ezek a problémák megoldódjanak és sikeres lehess az iskolában, a barátok között vagy otthon, a családod körében. Gyakorlati útmutatót, ötleteket és megoldásokat kapsz ahhoz, hogy az ADHD jelentette kihívásokra hasznos, segítő válaszokat tudj adni.

John F. Taylor, PhD, ADHD-s gyerekekkel és családjaikkal foglalkozik. 30 éve folytat pszichológusi magánpraxist, ez idő alatt több ezer ADHD-s gyereknek segítette a sikeres iskolai beilleszkedést és a jó teljesítmények elérését. Sok ADHD-ról szóló könyvet és cikket írt, könyvei közül ez az első, amelyik magyarul is megjelenik.
John emellett az ADD Plus alapítója is. Ez segédanyagokat és oktatási programokat biztosít szülők, oktatók és egyéb szakemberek számára. Gyakran hívják országos és regionális konferenciákra, hogy beszéljen az ADHD-ról, a mentális egészségről, az oktatásról. Többet megtudhatsz John előadásairól és egyéb kiadványairól a http://parentology.guide/ oldalon.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155015489
  Kiadó
  Geobook Hungary
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  122
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  244 g/db