Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJohn Naisbitt: A gondolkodás magasiskolája - Tárjuk fel a jövőt

-25%
John Naisbitt: A gondolkodás magasiskolája - Tárjuk fel a jövőt
3 480 Ft
Akció: 2 610 Ft2610
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

John Naisbitt gondolatébresztő - "Megatrendek" és a "Megatrendek 2000" című - művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője.

"A gondolkodás magasiskolája" még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehetőségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben.

A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630633352
  Kiadó
  Lexecon Kiadó
  Kiadás éve
  2009
  Oldalszám
  272
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés