Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv Részletek


John Robbins: Százévesen egészségben - Matuzsálemi kor, kivételes életerő - A titok nyitja a tudomány tükrében

-21%
John Robbins: Százévesen egészségben - Matuzsálemi kor, kivételes életerő - A titok nyitja a tudomány tükrében
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

John Robbins, az Amerikában igen jól ismert és elismert táplálkozási szakértő ezúttal legendás kultúrák étkezési szokásainak nyomába ered. Mi lehet az oka -teszi föl a kérdést-, hogy a kaukázusi abházok, az Andok völgyében élő vilcabambaiak, Hunza és Okinawa lakói általában jóval hosszabb és egészségesebb életre számíthatnak, mint ami a fejlett társadalmunkban megszokott?
A szerző tudományos vizsgálatok eredményeit összegezve mutatja meg, melyek azok az étrendi és életmódbeli tényezők, amelyek a leginkább befolyásolhatják egészségünket és közérzetünket. Ezúttal azonban nem áll meg itt: rámutat a közösségi kapcsolatok és a szeretet fontosságára. Úgy tartja, ezek az érzelmek és kötődések nemcsak önmagukban jók, hanem jelentős mértékben felelősek az ember fizikai és szellemi egészségéért, várható élettartamáért is.
Bár a fejlett társadalmak jelenét Robbins igen sötéten látja, könyve mégis megerősít abban: van lehetőségünk arra, hogy kézbe vegyük sorsunkat, és hosszú, egészséges életet éljünk. S hogy mit kell tennünk, ha Robbins meggyőzött bennünket? A nagyobb fejezetek végén csokorba szedett tanácsai kijelölik számunkra az utat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639644311
  Kiadó
  Partvonal Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  360
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés