Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekJohn Gray: A gyermekek az égből jönnek - Új gyermeknevelési módszerek

-21%
John Gray: A gyermekek az égből jönnek - Új gyermeknevelési módszerek
3 290 Ft
Akció: 2 599 Ft2599
Virtuális számla jóváírás: 33 Ft

Ajánljuk mindenkinek: aki felelősséget érez a felnövekvő gyermekek iránt, szülőknek, nevelőknek, tanítóknak és mindazoknak, akik már olvasták a szerző Mars és Vénusz sorozatának köteteit.
Egyre többet hallunk kiskorúak erőszakos cselekedeteiről, figyelemhiányáról, kábítószerezésükről és öngyilkosságukról. A szakintézetek, iskolák, nevelők bizonyos fokig segítenek ezek megoldásában, de a problémák gyökere legtöbbször a családon belül keresendő.
A szakember-szerző által kínált lehetőség abban rejlik, hogy a pozitív gyermeknevelés módszerével lehetőséget biztosítunk a gyermekeknek, hogy felfedezzék, és kifejezésre juttassák valódi énjüket.
Tárgyalja, hogyan javítható a szülő-gyermek kommunikáció, hogyan erősíthető a gyermek együttműködési készsége, hogyan motiválható jobban. Az öt pozitív alapelv, melyet nekünk és gyermekeinknek tudatosítani kell - nem baj, ha más, mint a többi - nem baj, ha hibázik - nem baj, ha negatív érzelmeit is kifejezésre juttatja - nem baj, ha többre vágyik, mint amennyiben része van - nem baj, ha nemet mond, de tudnia kell, hogy a szülő a főnök.
A szerző üzenete: A gyermekek az ég ajándékai és már születésükkor megvan bennük mindaz, amire a sikeres fejlődésükhöz szükség van. A szülő feladata az, hogy a fejlődésükhöz nélkülözhetetlen támogatást megadja.
Eredmény: kevesebb sérült lelkű gyermek, szorosabb családi kapcsolat, melynek alapja a szeretet, a kölcsönös figyelem és egymás tiszteletben tartása.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639711907
  Kiadó
  Trivium Kiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  358
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés