Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekJonathan Wilson: Futballforradalmak - A foci története és taktikai fejlődése - Az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig

-20%
Jonathan Wilson: Futballforradalmak - A foci története és taktikai fejlődése - Az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig
4 800 Ft
Akció: 3 840 Ft3840
Virtuális számla jóváírás: 48 Ft

Jonathan Wilson könyve - amely az Év sportkönyve volt Angliában - egy csapásra nagyon sokak gondolkodását változtatta meg a futballról. Izgalmas formában követi nyomon a játékot formáló nagy egyéniségek, játékosok, edzők, gondolkodók érdekfeszítően tálalt életén keresztül a futball és ezen belül is a futballtaktikák történetét a kezdeti időszaktól egészen a mai napig.
A könyv egyszerre a foci olvasmányos enciklopédiája és kultúrtörténete, ugyanakkor remek nosztalgiakalauz is, nagyon sok, ma is sokak emlékeiben élő, legendás összecsapás elevenedik meg a könyv lapjain.
Megtudhatjuk, hogyan jelent meg a futballban az egyes országok kultúrája, gondolkodása, milyen mozgatórugói és állomásai voltak annak a taktikai fejlődésnek, amely elvezetett korunk pörgős, dinamikus és izgalmas futballjához, a mai Barca, Bayern, Manchester United, valamint az egymás után vb-t és két eb-t nyert spanyol válogatott csodálatos játékához. A világfutball összefüggéseinek bemutatása mellett külön fejezetet kapott az úgynevezett "Duna menti stílus" is, amiből megérthetjük, hogy a londoni 6-3 miért is érdemelte ki az "Évszázad mérkőzése" elnevezést. A könyv remek alapozás és kalauz a 2014-es futball világbajnoksághoz.
Olvasd a játékot, hogy láss a pályán!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630594769
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  608
  Kötésmód
  cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés