Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJorge Bucay: Nyitott szemmel szeretni

-25%
Jorge Bucay: Nyitott szemmel szeretni
2 800 Ft
Akció: 2 100 Ft2100
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

"Hiszem, hogy a szerelem egyszerűen megtörténik."

Az épp szakításban és lelki válságban lévő Roberto a szerver egy furcsa technikai hibája miatt belekeveredik két pszichológus - Laura és Fredy - szerelemről és párkapcsolatokról folytatott levelezésébe, mely egy könyv születését hivatott elősegíteni. Az e-mailek épp jókor jönnek, mintha csak neki szólnának. Egyre hasznosabb segítségnek érzi az ismeretlen Laura naponta, hetente megjelenő pszichológiai eszmefuttatásait, lassan szinte függővé válik, sőt ő maga kezd el levelezni vele.

S végül nemcsak egy könyv születik meg, hanem - talán - egy szerelem is elkezdődik...

A 2000-ben megjelent Nyitott szemmel szeretni a Latin-Amerikában és ma már számos más országban is óriási sikereket arató Jorge Bucay egyik legnépszerűbb könyve: fordulatos kiberregény s egyben "regényes párelmélet", melynek rajongói évek óta külön honlapon osztják meg egymással párkapcsolati problémáikat s azt, hogy ezek megoldásában mennyit segít nekik Bucay könyve.

Jorge Bucay argentin pszichológus könyveiből emberek százezrei merítenek erőt és bölcsességet életproblémáik megoldásához. A már magyarul is megjelent Levelek Claudiának, Életmesék és Elgondolkodtató történetek után ezúttal a szerző első regényét adjuk közre.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630791281
  Kiadó
  Európa Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2012
  Oldalszám
  244
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  290 g/db
Webáruház készítés