Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJosé Van Mil: Kemoterápia alatt - Étrendi tanácsok, jótékony hatású ételek

-21%
José Van Mil: Kemoterápia alatt - Étrendi tanácsok, jótékony hatású ételek
3 390 Ft
Akció: 2 678 Ft2678
Virtuális számla jóváírás: 34 Ft

E nem mindennapi szakácskönyv célja, hogy betegeknek és hozzátartozóknak egyaránt támasza legyen a betegség ellen folytatott küzdelemben, mindenekelőtt azzal, hogy összefoglalja a táplálkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, az étkezés megkönnyítse, és ezzel a fizikai erőnlét fenntartását segítse a kemoterápia és a sugárkezelés során. Ez pedig a felépülés egy alapvető feltétele.
A betegek számára élvezhető és elfogyasztható, ízletes, kívánatos ételeket kínálunk, amelyek összeállításánál figyelembe vételre kerültek a kezelések gyakori mellékhatásai, az étvágytalanság, a hányinger, a száj- és torokszárazság, az íz- és szagérzékelés megváltozása, a nyelési nehézségek. A receptek az ételek állaga, hőmérséklete és fűszerezettsége szerinti csoportosításban kerültek a kiadványba, amelyek segítségével könnyű igazodni ahhoz, mit is kíván éppen a beteg a leginkább.
E könyv abban is segít, hogy kedvet csináljon az étkezéshez olyan, jótékony hatású összetevőkből álló ételekkel, amiket akár a legsúlyosabb étkezési nehézségekkel küzdő betegek is el tudnak fogyasztani - örömmel és szívesen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638827593
  Kiadó
  Zafír Press
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  cérnafűzött kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés