Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJoyce Meyer: Jó szokások kialakítása - rossz szokások kitakarítása - Tizennégy új viselkedésforma, amely energiával tölti be életed

-21%
Joyce Meyer: Jó szokások kialakítása - rossz szokások kitakarítása - Tizennégy új viselkedésforma, amely energiával tölti be életed
2 750 Ft
Akció: 2 170 Ft2170
Kezdete: 2017.10.07   Visszavonásig érvényes!

Kifejleszthetünk jó szokásokat és kitakaríthatunk rosszakat ismétlés útján. A szakemberek szerint harminc nap alatt kialakítható vagy kitakarítható egy szokás, ezért arra hívlak, hogy próbáld meg: változtasd meg az életedet szokásaid megváltoztatásával! Először talán nehéz lesz, de szorgalommal és türelemmel végül sikerülni fog. A jó szokásokat, amelyeket állításunk szerint szeretnénk kialakítani, többek között azért nem sajátítjuk el, mert az azonnali kielégülés kultúrájában élünk. Mindent azonnal akarunk, és nem értjük, hogy a sok jó dolog, amire vágyunk, és amire szükségünk van, nem lesz csak azért a miénk, mert akarjuk. Jó szokásokat azok tudnak kialakítani, akik kitartanak, és semmiképpen sem adják fel.
Vince Lombardi azt mondta: "A győzelem szokás - sajnos, a vereség is az." Azt is mondta: "Amikor megtanulunk feladni valamit - a feladás már a szokásunkká is vált."
Hozd meg most azonnal a döntést, hogy a jó szokások kialakításának és az elhagyni kívánt rosszak kitakarításának területén győztes lehetsz, és az is leszel!
Sose fogj hozzá semmihez kételkedve és attól rettegve, hogy kudarcot vallasz! Úgy kezdj hozzá ehhez a könyvhöz, hogy hiszed: meg tudsz változni! Isten segítségével képes vagy jó szokásokat kialakítani, és a rosszakat kitakarítani. Jó szokások kialakításával jobb emberré válhatsz.
(Részlet a Bevezetésből)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155246371
  Kiadó
  Immanuel Alapítvány
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  198
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés