Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJr. Martin Luther King: Erő a szeretethez (P)

-25%
Jr. Martin Luther King: Erő a szeretethez (P)
Fő kategória >Egészség, életmód >Életstratégia, érvényesülés
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Ha van Martin Luther King Jr. könyvei között olyan, amelyről az emberek következetesen azt mondjak nekem, hogy megváltoztatta az életüket, akkor ez az Erő a szeretethez. Azt hiszem, azért, mert ez a könyv írja le legjobban Martin Luther King Jr. erőszakmentes filozófiáját; a hitet egy szerető isteni jelenlétben, ami minden életet összeköt.

Coretta Scott King (Martin Luther King Jr. özvegye)

A bizonytalanság e viharos napjaiban, a háborúk, valamint gazdasági és faji igazságtalanságok révén megnyilatkozó gonosz az emberiség puszta túlélését fenyegeti. A válság rendkívül súlyos. Ebbe a kötetbe olyan beszédeket gyűjtöttem össze, amelyek ezt a krízist és hátteret mutatják be. Azért éppen ezeket választottam ki, mert valamilyen módon mindegyik a válságból eredő személyes és közösségi problémákat érinti.

Martin Luther King Jr.


Ötven év múltán sem veszítettek érvényességükből ezek a szavak. Sőt, korunkban talán időszerűbbek, mint valaha. A könyvben összegyűjtött beszédek pedig ma is mint keletkezésük idején segítenek, hogy kijussunk az ideológiák labirintusából, kiemeljük fejünket a politikai érdekek és szempontok állandó viszonylagosságából, és felismerjük az ész józanságát és a szív emberségét egyesítő örök érvényű igazságokat. Ezekhez nyugodt bizonyossággal igazíthatjuk meggyőződésünket a kibogozhatatlannak tűnő társadalmi és politikai kérdésekben, hiszen mar bizonyították, hogy korábban elképzelhetetlennek hitt változásokat képesek elindítani az ember belső világában, és társadalmi szinten egyaránt.


Ügyeljetek arra, hogy eszközeitek ugyanolyan tiszták legyenek, mint a cél, amit el kívántok érni.

Martin Luther King Jr.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789638992475
  Kiadó
  Casparus Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  189
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés