Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJudith Miller: Design - A forma művészete a 19. század végétől napjainkig

-21%
Judith Miller: Design - A forma művészete a 19. század végétől napjainkig
8 900 Ft
Akció: 7 031 Ft7031
Virtuális számla jóváírás: 89 Ft

A modern design szép, funkcionális, egyéni, stílusos, értékálló és még megfizethető is. Előfordult, hogy egykor túl avantgárdnak vélték a használhatóság rovására, de mára elismerés és csodálat övezi a merész ötletet, az eredetiséget, amely életrehívója lett egy új formának. A gyűjtők még csak most fedeznek fel bizonyos tárgyakat, mintha eddig nem ismerték volna fel tervezőik mesterségbeli tudását, a forma művészetét és szerepét.
Judith Miller Design című, szép kiállítású albuma tökéletes kézikönyv a tapasztalt vagy a kezdő gyűjtő számára. Bemutatja az egyes korszakok meghatározó tervezőit és az általuk létrehozott, mára keresett, nagyra értékelt tárgyakat: bútorokat, fém- és üvegtárgyakat, kerámiákat, amelyeket nagyszerű fotókon csodálhatunk meg. A szép kiállítású illusztrációkon kívül ötletek, tanácsok, árlisták segítik a tájékozódót.
A különlegességnek számító műtárgykalauz gondosan összeválogatott képanyaggal illusztrálva tartalmazza egy-egy tárgyról azokat az ismereteket, amelyekre a gyűjtőnek vagy az érdeklődőnek feltétlenül szüksége van.
Corbusier a 20. század Chippendale-je? Charles Eames az új Duncan Phyfe? A Design című műtárgykalauz lapjain minden érdeklődő megtalálja a választ.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639574083
  Kiadó
  Geopen Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  304
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés