Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJudy Tatelbaum: Bátorság a gyászhoz

-25%
Judy Tatelbaum: Bátorság a gyászhoz
3 675 Ft
Akció: 2 756 Ft
Kezdete: 2019.04.23   Visszavonásig érvényes!

"A gyászból való felépüléshez rendszerint sok támaszra van szükségünk. Mindennapi életünk folyamán talán eszünkbe se jut azon gondolkozni, hogy milyen segítség áll rendelkezésünkre - csak olyankor, amikor valamilyen válságon megyünk keresztül és szükségleteink megnövekszenek. 
Gyászban éppúgy, mint bármilyen más válság idején, a segítség három forrásból jöhet: saját magunkból, a környezetünktől és a hitünkből vagy életszemléletünkből.

Sok önbátorításra van szükségünk ahhoz, hogy a gyász alatti szenvedésünket kibírjuk, s ne gátoljuk meg fájdalmas érzelmeink szabad folyását. Kísértésbe esünk, hogy elfojtsuk könnyeinket, szomorúságunkat, haragunkat, a magányt, elkeseredést, igényeinket. Bátorság kell ahhoz, hogy elhiggyük: ezek a kellemetlen érzelmek valójában segíteni fognak fájdalmunk oldódásában.


Judy Tatelbaum a halállal való becsületes szembenézést elkerülhetetlennek tartja.

A Bátorság a gyászhoz élénk, közérthető stílusban írt, az élet és a halál természetes egységében vizsgáló munka. Alapvető olvasmány nem csupán a terapeuta, az orvos, a pszichiáter, a szociális munkás - de minden gyászoló, vagy a halállal emberhez méltó természetességgel szembenézni kívánó ember számára.
"

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155500503
  Kiadó
  Pont Kiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  184
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  300 g/db