Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJulian Assange: A letiltott önéletrajz - A WikiLeaks-alapító története

-25%
Julian Assange: A letiltott önéletrajz - A WikiLeaks-alapító története
3 990 Ft
Akció: 2 990 Ft2990
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Az ausztrál származású 42 éves botrányhős - Wikileaks alapító 2010-ben kötött szerződést egy brit kiadóval önéletrajzának megírására. Több hónapig vették fel visszaemlékezéseit, ám a szerkesztett kézirat átolvasása után Assange visszalépett a mű kiadásától. Ekkorra azonban már átvette, sőt, perköltségeire el is költötte a könyvért járó tetemes jogdíjelőleget. A kiadó így végül úgy döntött, hogy 2011 végén megjelenteti a könyvet, mely 17 országban óriási érdeklődést keltett. Az ausztrál származású Assange egyes szám első személyben meséli el, milyen út vezetett gyermekkorától a Wikileaks megalapításán át "a világ legfélelmetesebb embere" címig.
A szerző jelenleg Ecuador londoni nagykövetségen tengeti napjait és politikai karrierjére készül, miközben az Egyesült Államok kémkedéssel, a svéd hatóságok és az Interpol pedig két nő szexuális zaklatásáért akarja bíróság elé vinni. Julian Assnage számos nemzetközi újságírói díj birtokosa: The Economist - Freedom of Expression díj, Amnesty International Media Award, Le Monde - Man of the Year, Sam Adams Award stb. A szerzőről készült életrajzi film idén várhatóan idén kerül a mozikba.

"Tapasztalataink birtokában készen álltunk arra, hogymegfosszuk hatalmuktól az arra érdemteleneket. Voltak laptopjaink, útleveleink és szervereink több országban. Kiépítettünk egy olyan csatornát, amely minden korábbinál biztonságosabbá tette a kiszivárogtatást az informátorok számára. Tudtuk, mit csinálunk, és megyőződésből tettük. Kezdődhetett a műsor."

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630865937
  Kiadó
  TranzPress
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  374
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés