Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJulian Chomet - Dr. Caroline Fertleman: Az okos gyerek - 100 kreatív játékötlet

-25%
Julian Chomet - Dr. Caroline Fertleman: Az okos gyerek - 100 kreatív játékötlet
3 490 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2019.01.27   Visszavonásig érvényes!

Okos szülőként előre felkészíthetjük gyermekünket a tanulás nehéz éveire, ha az iskolakezdés előtti, rendkívül fontos időszakban "jól" játszunk vele.
A könyvben bemutatott ötletes és kreatív tevékenységek segítik a különböző képességek fejlődését, a színek és számok felismerését, a koncentrációkészség erősítését, a tudományos fogalmak megértését, valamint a gyermekekkel és felnőttekkel való társas érintkezés szabályainak elsajátítását. A szabadban végzett játékok önállóságra ösztönzik a csemetéket és növelik a kalandvágyat.
A népszerű Gombos Könyvek sorozat legújabb tagja Az okos baba című nagy sikerű kötet folytatása.

"Végre elérkezett a közös játék időszaka! Míg a szerzőpáros korábbi könyve, Az okos baba abban segít, hogyan mutassuk meg a világot gyermekünknek, Az okos gyermek már a világ közös felfedezésére ad remek ötleteket. Mirivel együtt vásárolunk, főzünk, kertészkedünk, zoknit párosítunk vagy madarakat etetünk, de a lakásdíszítés is jó móka minden ünnep alkalmával. Kedves szülők, használjátok bátran ezt a könyvet, mert nincs is annál jobb időtöltés, mint amikor kislányunkkal vagy kisfiunkkal együtt játszhatunk!" (Gombos Edina)

Ötlettár gyermekünk érzelmi, intellektuális, testi és szociális fejlődésének támogatásához.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155283611
  Kiadó
  Partvonal Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  208
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  620 g/db