Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekJürgen Todenhöfer: Inside ISIS - 10 nap az Iszlám Államban (P)

-17%
Jürgen Todenhöfer: Inside ISIS - 10 nap az Iszlám Államban (P)
3 990 Ft
Akció: 3 310 Ft3310
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

No.1 bestseller Németországban

A Nyugat drámaian alulértékeli az ISIS erejét. A radikális iszlám jóval erősebb, mint gondolnánk - és már megállíthatatlanul itt van a kapuink előtt.
Jürgen Todenhöfer az egyetlen nyugati állampolgár, aki hivatalosan ellátogathatott az Iszlám Állam területére, és onnan épségben, és egészben hazajuthatott.
Todenhöfer hosszú előkészítés után magától a kalifától szerzett menlevelet, és tíz napot töltött a kalifátus világtól elzárt határai mögött. Abban a világban, ahonnan szinte semmi sem szivárog ki, és amelyet, ma már, ha csak tehetik, messze elkerülnek a nyugati újságírók. A bátor és egyedülálló tudósítás betekintést enged a "Gonosz birodalmába", az Iszlám Állam által ellenőrzött Moszul és az ott élő, állig felfegyverzett dzsihádisták, a világ legveszélyesebb terroristáinak és szélsőséges szervezeteinek mindennapi életébe. Drámai riport a félelmetes fekete hatalomról, amelynek egyetlen célja Európa és a Nyugat elpusztítása.
Az életveszélyes küldetését könyvbe foglaló egykori képviselő, fegyverkezés-ellenőrzési és fejlesztési segélyekkel foglalkozó szakember szerint az Iszlám Állam nem csak kegyetlenségben és brutalitásában, de szervezettségben is jócskán felülmúlja mindazt, amit a nyugati világ gondol róluk, és a világ még soha nem látott ennél veszélyesebb terrorszervezetet.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789631243222
  Kiadó
  Művelt Nép Kiadó
  Kiadás éve
  2016
  Oldalszám
  397
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés