Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekK. Pattabhi Sri Jois: A jóga füzére - Jóga málá - Sri K. Pattabhi Jois astánga-jóga mester eredeti tanításai

-21%
K. Pattabhi Sri Jois: A jóga füzére - Jóga málá - Sri K. Pattabhi Jois astánga-jóga mester eredeti tanításai
2 850 Ft
Akció: 2 252 Ft2252
Virtuális számla jóváírás: 29 Ft

"Ez a könyv korunk egyik nagy jógamesterének tanításait tartalmazza, és elmagyarázza az astánga-jóga gyakorlásának időtlen természetét. A vinjászán a légzés és a mozgás összehangolásán alapuló astánga-jóga napjaink egyik legnagyobb hatású és legelterjedtebb jógairányzata, melynek legfontosabb írott útmutatója A jóga füzére.

Pattabhi Jois (Gurudzsí) legenda volt a jóga gyakorlásának terén. Húsz évig tanultam a felügyelete mellett, és újra meg újra ámulatba ejtett, milyen nagyszerű a személyes gyakorlásában. Ráma Móhan Brahmacsárí és Srí T. Krisnamácsárja hagyományvonala tovább élt Gurudzsíban, aki évtizedeket töltött Krisnamácsárja gyámsága alatt, elmerülve a jógaszövegekben, és ami még fontosabb, gyakorolva a jóga minden oldalát azzal a szándékkal, hogy mélyen megértse a filozófiai jelentőségüket. [ ] Gurudzsínak három évébe telt, míg megírta a Jóga málát, miután alaposan tanulmányozta a hiteles szövegeket és kéziratokat, hogy megbizonyosodjon róla: információi megbízhatóak, és nem csak a képzelet szülöttei. (R. Sharath)"

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639841260
  Kiadó
  Filosz-Human Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  176
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés