Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKalo Jenő: A gyógyulás szelencéje - Az orvosi asztrológia kézikönyve I. kötet

-25%
Kalo Jenő: A gyógyulás szelencéje - Az orvosi asztrológia kézikönyve I. kötet
2 600 Ft
Akció: 1 950 Ft1950
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az asztrológia a világ leképezését jelenti, utat a transzcendens felé, egyfajta beavatást a Mindenség lényegéhez, az egységhez.
Az orvosi asztrológia lehetőséget biztosít, hogy megértsük betegségeink természetét, hogy mi húzódik meg azok lelki hátterében. Megmutatja, melyek azok a belső kényszerítő erők, melyek következményeként az adott betegség jelentkezik. A betegség azt jelenti, hogy az egyén nem képes arra, hogy egész legyen, vagyis nem a maga útját járja, hanem letér arról. Minden megtorpanás, minden zsákutca, minden letérés azokat az erőket mozgósítja, amelyek - olykor akár fájdalommal, akár betegség formájában - abban segítenek, hogy visszatérjünk a saját utunkra. Betegségünk segít, hogy elérjük legfontosabb célunkat: megvalósítani Önmagunkat.
A megújult, bővített formában megjelenő első kötet bevezetést ad az asztrológia alapfogalmaiba, létfilozófiájába, és bemutatja az orvos asztrológia gyakorlati alkalmazásának lehetőségeit. A betegségcsoportok közül három nagy területre tér ki: megtárgyalja az idegrendszer idegi és pszichés irányú betegségeit, a belső elválasztású mirigyrendszer legfontosabb betegségeit, és az érzékszervek közül a legfontosabb szem- és fülbetegségeket. Az összegfüggések jobb megértése végett közel 50 horoszkópábra és azok értelmezése segíti az olvasót.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632910826
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  240
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés