Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKarczag György: Idegen páncélban

-26%
ÚJ
Karczag György: Idegen páncélban
3 499 Ft
Akció: 2 588 Ft
Kezdete: 2019.11.23   Visszavonásig érvényes!

A 11. század zűrzavaros évtizedeibe röpít el bennünket Karczag György történelmi regénye, amikor az István király által megvakíttatott Vazul herceg leszármazottai vetélkedtek a magyar trónért.
Sebő, az álmodozó balatoni halászlegény ezekben az árulásokkal és belharcokkal sújtott időkben veti le egyszerű nevét és ruháját, hogy új sorsot keresve Zákony nembeli Ivánként induljon el Béla király udvarába. Nem is sejti, hogy a nemesi nevet és ruhát reá testáló úrfi valójában halálra szánta, és csak a véletlennek köszönhető, hogy az igazi Zákony galád terve nem válik valóra. Sebő féltve őrzött titkára csupán egyetlenegy nagyúr jön rá, aki ettől fogva a szolgálatába kényszeríti.
Az álnév és a kezdetben még túl szoros idegen gúnya lassan a sajátjává válik, és páncélként oltalmazza a nemesek ellenséges világában. Mire le tudja rázni magáról a bő évtizeddel korábban rákényszerített béklyót, már maga sem tudja, Sebő vagy Iván halt meg annak idején a Balaton parti nádasban...
A fiatalon elhunyt Karczag György csupán három történelmi regényt írt, ám ezek a művei a műfaj igazi klasszikusai, amelyek évtizedek óta ejtik rabul a műfaj szerelmeseit, és jelentenek inspiráló példát a jelenkor szerzőinek. Az Árpád-triász kötetei közül elsőként Az idegen páncélbant veheti kezébe a Kedves Olvasó! 

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632674452
  Kiadó
  Lazi Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2019
  Oldalszám
  416
  Kötésmód
  kemény kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  480 g/db