Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Seneca - Jim Lyngvild: Európa koronahercegnéi

-10%
Karen Seneca - Jim Lyngvild: Európa koronahercegnéi
Fő kategória >Történelem >Történelmi személyek
8 950 Ft
Akció: 8 050 Ft8050
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Az "Európa koronahercegnéi" hét különleges nő portréja, akik országukban királyi családjuk legnépszerűbb tagjai közé tartoznak. Egy napon ők lesznek majd Európa királynéi, egyikük, Viktória pedig királynő. Ezek a hercegnék egytől egyik csodálatra méltók. Eleganciát és emberiséget vittek a királyi családok mindennapi életébe. Keményen küzdő, intelligens nők, akik nem dőlnek hátra, hogy mások kiszolgálják őket. Nem félnek kiállni a nagyvilág elé, ha küldetéseikről van szó, és komolyan veszik hercegnéi hivatásukat.
A felszínen csillogónak és varázslatosnak tűnik a hercegnék élete, de igazából kihívásokkal teli. Mindegyikük átélt válságos időszakot is. A holland koronahercegné, Máxima szülei például nem vehettek részt lányuk esküvőjén; a dán Mária már fiatalon elveszítette édesanyját; a norvég Mette-Maritnak pedig ki kellett állnia a nyilvánosság elé, hogy kétes múltjáról valljon.
A gazdagon illusztrált könyv betekintést nyújt a hat koronahercegné és egy koronahercegnő életének részleteibe: a múltjukba és a jelenükbe, a személyes hátterükbe és a monarchia mindennapjaiba, amelynek - többnyire házasságuk révén - részesei lettek.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789630594127
  Kiadó
  Akadémiai Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  292
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés