A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Európa koronahercegnéi

Szerző Karen Seneca - Jim Lyngvild
 Európa koronahercegnéi

Európa koronahercegnéi

Szerző Karen Seneca - Jim Lyngvild
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2013
ISBN:
9789630594127
Kiadó:
Akadémiai Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
292
Tömeg
500 g/db

Az "Európa koronahercegnéi" hét különleges nő portréja, akik országukban királyi családjuk legnépszerűbb tagjai közé tartoznak. Egy napon ők lesznek majd Európa királynéi, egyikük, Viktória pedig királynő. Ezek a hercegnék egytől egyik csodálatra méltók. Eleganciát és emberiséget vittek a királyi családok mindennapi életébe. Keményen küzdő, intelligens nők, akik nem dőlnek hátra, hogy mások kiszolgálják őket. Nem félnek kiállni a nagyvilág elé, ha küldetéseikről van szó, és komolyan veszik hercegnéi hivatásukat.
A felszínen csillogónak és varázslatosnak tűnik a hercegnék élete, de igazából kihívásokkal teli. Mindegyikük átélt válságos időszakot is. A holland koronahercegné, Máxima szülei például nem vehettek részt lányuk esküvőjén; a dán Mária már fiatalon elveszítette édesanyját; a norvég Mette-Maritnak pedig ki kellett állnia a nyilvánosság elé, hogy kétes múltjáról valljon.
A gazdagon illusztrált könyv betekintést nyújt a hat koronahercegné és egy koronahercegnő életének részleteibe: a múltjukba és a jelenükbe, a személyes hátterükbe és a monarchia mindennapjaiba, amelynek - többnyire házasságuk révén - részesei lettek.

21%
8 950 Ft
7 071 Ft
Kezdete: 2019.12.25   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Karen Seneca - Jim Lyngvild
Várható szállítási idő:
1-3 munkanap

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK