Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Traviss: Gears of War: A Koalíció vége

-25%
Karen Traviss: Gears of War: A Koalíció vége
3 600 Ft
Akció: 2 700 Ft2700
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Mikor a Sáska Horda tizenöt évvel ezelőtt előtört a föld alól, hogy lemészárolja Sera emberi lakosságát, az emberiség kétségbeesett háborúba kezdett a túlélésért. Most, másfél évtizednyi véres harc és több milliárd halott után a túlélők -a törvényes Államok Koalíciójának katonái, valamint egy kis csoportnyi civil- arra kényszerültek, hogy elpusztítsák a saját városaikat, és feláldozzák az egész civilizációt, hogy megállítsák a Sáskák előretörését.
E kétségbeesett lépések sikerrel jártak, de hatalmas áron: a túlélőkből csupán egy maroknyi menekült maradt életben. Vectes távoli szigetének menedékében megkezdik világuk újjáépítésének szívszorító feladatát. Egy darabig még pislákol a remény... kibékülnek régi ellenségeikkel, és újfent tervezhetnek a jövőre.
Ám a röpke haladék szertefoszlik, mikor Vectest egy, még a Sáskáknál is halálosabb erő ostromolja meg - a Lambent, egy irtózatos és folyamatosan változó életforma, amely mindent elpusztít, ami az útjába kerül. Miközben a Lambent fáradhatatlan támadásai átterjednek a szárazföldről a szigetre, a menekültek végre megértik, mi késztette a Sáskákat, hogy elhagyják földalatti menedéküket, hogy kirobbantsák a globális háborút.
Miközben Marcus Fenix és katonatársai azért küzdenek, hogy visszaverjék az inváziót, a Koalíciónak kemény döntést kell hoznia - az utolsó emberig küzdjenek az új ellenséggel, vagy meneküljenek a szárazföld pusztaságaira, hogy a kitaszított emberek, a Szakadárok módjára éljenek... ráadásul a Koalíció elnöke, Richard Prescott még mindig őriz egy utolsó, rettenetes titkot a Sáskákról, a Lambentről és az emberiség jövőjéről...

A regény az Epic Games és a Microsoft Game Studios felnőtteknek szóló videójátéka alapján készült.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634972563
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  468
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés