Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Traviss: Star Wars - 501 - Imperial Commando

-25%
Karen Traviss: Star Wars - 501 - Imperial Commando
4 990 Ft
Akció: 3 743 Ft3743
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

A Klónháború véget ért, de azoknak, akik az újonnan megteremtett Galaktikus Birodalom elől menekülnek, a túlélésért vívott harc még csak most kezdődik.
A Jedik megtizedelődtek a Nagy Tisztogatásban, a Köztársaság elbukott. A volt köztársasági kommandósok közül sokan nem találják a helyüket az új világban. Néhányan dezertáltak, a Mandalore-ra menekültek, és most Kal Skirata erődjében rejtőznek, zsoldosok, renegát klóngyalogosok, és szökevény Jedik között. Mások, mint a Delta és az Omega osztagok volt tagjai, immár a Birodalmat szolgálják, Darth Vader egységében, az 501-es Légióban. És rájuk vár a feladat, hogy kézre kerítsék a még élő Jediket, illetve a dezertőröket.
A feleségét gyászoló, és a fiától elszakított Darman számára ez a hűség legkeményebb próbája. De nem ő az egyetlen, aki kénytelen próbára tenni a testvériség kötelékeit. A Mandalore-on élő dezertőröknek és a helyi harcosoknak is át kell gondolniuk mindazt, amiben eddig hittek. Az új, kegyetlen világban félre kell tenniük a viszályaikat, hogy egyesítsék erőiket egy sokkal nagyobb veszély ellen, ám senki sem bízhat a régi szövetségeseiben...

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634973089
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  508
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  470 g/db
Webáruház készítés