Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaren Traviss: Star Wars: Tűzharc - Republic Commando 1. rész

-25%
Karen Traviss: Star Wars: Tűzharc - Republic Commando 1. rész
4 250 Ft
Akció: 3 188 Ft3188
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

A Klónháború egyre hevesebben tombol. A Köztársaság győzelme most az elit osztagokon múlik, amelyek a legnehezebb küldetéseket kapják – kőkemény katonákon, akik oda mennek, ahová nem mehet senki más, és megteszik azt, amire nem képes senki más…

Az Omega-osztag feladata egy víruskutató-laboratórium megsemmisítése egy, a szeparatisták által ellenőrzött bolygón. A négy klónkommandósnak az ellenség közvetlen közelében kell tevékenykednie. A létszámukat és a fegyverzetüket tekintve jelentős hátrányban vannak, mélyen az ellenséges vonalak mögött, ahol nem számíthatnak támogatásra. És megbízható társakra sem számíthatnak, csakis idegenekre. A helyzet tovább romlik, amikor Darman, az osztag robbantási szakértője a leszállás alatt elszakad a társaitól. Noha összetalálkozik egy Jedi padavannal, nem sokáig tartja szerencsésnek magát, mert kiderül, hogy a fiatal lány teljesen tapasztalatlan.
A klónkommandósokra és a Jedire hosszú, veszedelmes utazás vár, ellenséges területen, amelyen hemzsegnek a szeparatista fegyveresek és a gyanakvó helyi lakosok. Egyetlen elhibázott lépés egyenlő a lebukással… és a halállal. Ez egy gyakorlatilag öngyilkos küldetés mindenki számára – leszámítva a köztársasági kommandósokat.

Karen Traviss Republic Commando regényeiben a Klónok Háborúja véráztatta csatamezőire kalauzolja el az olvasókat és megmutatja milyen életet élnek a Köztársaság elit klónkatonái.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634972822
  Kiadó
  Szukits Kiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  340
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés