Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKarin Schnellbach - Konrad Halbig: Lélegezz helyesen! - Stresszoldás - Rebirthing - Meditáció

-22%
Karin Schnellbach - Konrad Halbig: Lélegezz helyesen! - Stresszoldás - Rebirthing - Meditáció
1 900 Ft
Akció: 1 480 Ft1480
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

"Lélegezz helyesen c. könyvünk bemutatja, a helyes légzésnek milyen átfogó gyógyító hatása lehet szervezetünkre - fizikai, lelki és szellemi szinten egyaránt, amihez a könyvben gyakorlatokat is találunk. Ezen kívül a napjainkban egyre népszerűbb rebirthing módszerét is megismerhetjük belőle." (a Kiadó)

Mit jelent helyesen lélegezni? Lehet helytelenül is? Mi mindent érhetünk el pusztán azzal, hogy megtanuljuk a légzés helyes technikáját? A légzés sokunk számára természetes, automatikus folyamat, és csak akkor figyelünk rá, ha nehézségeink adódnak. A megfelelő légzéstechnikákat alkalmazva kiegyensúlyozottabbá válunk, visszatér életerőnk, öngyógyító erőink újjáélednek, idegzetünk megerősödik. Vérünkbe friss oxigén kerül, szervezetünkből kiürülnek a mérgek. A légzés felfrissíti és megfiatalítja a bőrt. A helyes légzés növeli a betegségekkel szembeni immunitást és ellenállóerőt. A légzés tudatos irányításával megszüntethetjük félelmeinket, a stresszt, feloldhatjuk belső feszültségeinket, s ezáltal egész életünket megváltoztathatjuk.
A helyes légzés:
- az öngyógyítás kíméletes formája,
- segít legyőzni a félelmet és megszüntetni a stresszt,
- oldja a külső és belső blokádokat,
- harmonizálja a testet és a lelket.
Lélegezzünk, hogy egészségesek legyünk, lélegezzünk, hogy felszabaduljunk, hiszen természet adta jogunk, hogy élvezzük az életet. Ehhez segítenek hozzá a könyvben található gyakorlatok.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632912028
  Kiadó
  Bioenergetic Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  168
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés