Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Kövess minket!

Facebook

 

Könyv RészletekKarl Keating: Amit a katolikusok valójában hisznek - 52 válasz a katolikus hittel kapcsolatos téveszmékre

-21%
Karl Keating: Amit a katolikusok valójában hisznek - 52 válasz a katolikus hittel kapcsolatos téveszmékre
1 900 Ft
Akció: 1 501 Ft1501
Kezdete: 2016.07.30   A készlet erejéig!

A katolikus hitről számos téveszme él a köztudatban, melyeket az ateisták és a különféle vallási felekezetekhez tarozók előszeretettel emlegetnek, sokszor zavart okozva azon hívő katolikusok körében is, akik nincsenek teljesen tisztában az Egyház tanításával.
Karl Keating - számos hitvédelmi mű szerzője, a Katolikus Kérdések nevű egyházi szervezet igazgatója az Egyesült Államokban- e téveszmékre és félreértésekre ad választ könyvében. Mit tanít valójában az Egyház az ereklyék és a szentek tiszteletéről; a pápai tévedhetetlenségről, a Biblia hitelességéről, a szentségekről és a túlvilági életről, Mária-jelenésekről, a reinkarnációkról, a spiritizmusról vagy a földönkívüli élet lehetőségéről? E gyakran felmerülő kérdésekre tömör, éles logikával megfogalmazott válaszokat kaphatunk, melyek alkalmasak hitünk tisztázására, ugyanakkor arra is, hogy felkészülten fogadjuk a katolikus tanítás elleni támadásokat.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632772127
  Kiadó
  Szent István Társulat
  Kiadás éve
  2011
  Oldalszám
  172
  Kötésmód
  ragasztott kartonált
  Tömeg
  500 g/db
  Virtuális számla jóváírás
  19 Ft
Webáruház készítés