Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv Részletek


Károlyi Hortenzia: Smaragdzöld versek (CD melléklettel)

-21%
Károlyi Hortenzia: Smaragdzöld versek (CD melléklettel)
2 990 Ft
Akció: 2 362 Ft2362
Virtuális számla jóváírás: 30 Ft

A férfi a vezérhajó, a nő a biztos háttér az életen át tartó "nagy utazás" során. Ha a férfi-nő kapcsolat kifejezetten tartós és szoros, az elszakadás fájdalmas és olykor értelmetlen. Károlyi Hortenzia az önzetlen szerelemre épülő párkapcsolat örök asszonyi problémáit önti versbe, dalba, ebben az érzelmekkel teli kötetben. A virág illusztrációk a reményt adó szivárvány színeiben festik alá a gondolatokat.
A költeményeket és dalokat a könyvhöz mellékelt CD-n népszerű művészek - Hernádi Judit, Voith Ági, Bodrogi Gyula és Jordán Tamás -szavalják és éneklik el, zenéjét szerezte Döme Zsolt.

"Ajánlom szeretettel minden nőnek, fiataloknak és kevésbé fiataloknak, abban a reményben, hogy soraimban magukra ismernek, hogy megtalálják azt a gondolatot, azt az érzést, mely bennük is ott lapul, csak talán még nem tudták megfogalmazni. És természetesen a férfiaknak is ajánlom, akik szeretnének egy kicsit belelátni a női lélek mélységeibe, de akiktől oly sokszor hiába várjuk azt az egy szál virágot..." (a Szerző)

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155033346
  Kiadó
  Aba Könyvkiadó
  Kiadás éve
  2013
  Oldalszám
  48
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés