A vásárlók értékelése alapján 2016-ban Magyarosrszág legjobb internetes áruháza, az Ország Boltja lettünk.

Új Könyvek

Nemzeti nagyvizit 2.

Szerző Kásler Miklós
Nemzeti nagyvizit 2.

Nemzeti nagyvizit 2.

Szerző Kásler Miklós
Kötésmód:
kemény kötés
Kiadás éve:
2015
ISBN:
9789636627423
Kiadó:
Kairosz Kiadó
Nyelv:
magyar
Oldalszám:
296
Tömeg
700 g/db

"Barátaimmal évekig tartó beszélgetéseink - konzíliumok - során nyilvánvalóvá vált, pontosan fel kell mérni az anamnézist (az előzményeket), le kell írnunt a státust (a jelenlegi állapotot) és meg kell határozni a diagnózis és a terápia (gyógyítás) komponenseit és sorrendjét. Az egyén esetében és az egyes emberekből összetevődő család és nemzet esetében is. Nyilvánvaló az is, hogy minden lehetséges módszert igénybe kell venni, a lehető legtöbb irányból multidiszciplinárisan kell együtt dolgozni.
Meg kell értenünk, honnan származunk, hogyan változtunk, kik vagyunk, miért lettünk olyanok, amilyenekkké lettünk, alakulhatott volna-e másképpen a sorsunk, mikor jártunk a helyes úton, mikor hibáztunk vagy vétkeztünk, illetve vétkeztünk-e valamikor. Hogyan gondolkodunk, és hogyan cselekszünk. Hogyan viszonyulunk az értékekhez, embertársainkoz, a világhoz.
Ezt a folyamatot nevezte el Földesi Margit, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem tanára Nemzeti Nagyvizitnek.
Segítségül hívtuk az összes érintett és határterületei diszciplína - a történelem, a régészet, az antropológia, a nyelvészet, a népművészet, a teológia, a szellemtörténet, a népzene, a genetika, a járványtan, a népegészségügy, az onkológia, a hadtörténet, a művészettörténet, a pszichológia - jeles képviselőit. Főpapok, akadémikusok, egyetemi tanárok, egy-egy témakör avatott szakértője vállalta fel és tekintette küldetésnek a Nemzeti Nagyvizitben való beszélgetést. Ebben a páratlan összefogásan mutatkozott meg az ősi magyar hagyomány, a közös cselekvés a nemztetért.
A legnagyobb meglepetés és boldogság azonban a sorozat egyértelmű fogadtatása volt. Százezrek nézték, itthoni és külhoni magyarok, Sidney-től San Diegóig, Munkácstól, Kolozsvártól Kassáig és Szabadkáig, Őriszentpétertől Nyírmeggyesig.
Ez a váratlan, elgondolkodtató, de csendesen robbanó műsor és annak hatása, a tömeges igény motiválta a könyv formában való megjelenést." (dr. Kásler Miklós)

30%
2 800 Ft
1 957 Ft
Kezdete: 2021.01.24   Visszavonásig érvényes!
Összehasonlítás
Könyvespolcra teszem.
Ajánlom
Nyomtat
Várható szállítási idő: 2-3 munkanap

Adatok

Szerző:
Kásler Miklós
Várható szállítási idő:
2-3 munkanap

A szerző további könyvei

30%
2 800 Ft
1 957 Ft
30%
2 800 Ft
1 957 Ft
30%
2 800 Ft
1 957 Ft

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AZ ÖN ÁLTAL MEGTEKINTETT KÖNYVEK