Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKaszás György: Reklámcsinálás - A kis adrenalinjáték

-21%
Kaszás György: Reklámcsinálás - A kis adrenalinjáték
4 200 Ft
Akció: 3 318 Ft3318

Hogyan alakul át a branding? Mit jelent az elmarketingesedés? Hová fejlődik az offine és az online marketingkommunikáció? Mi a helyzet a kreativitással és az ötletekkel? Mi történik a tenderek, a beszerzők és a fesztiválok világában? Miért születik oly sok kamureklám? Valóban válságban van a reklámszakma? Hogyan alakul a reklámcsinálás jövője?

A szerző legújabb könyve egyszerre kritikus és reménykeltő, múltba néző és jövőbe tekintő, rendkívül szellemes és véresen komoly. Teli rengeteg tanulságos nemzetközi és hazai példával. Igazi szakmai csemege, magával ragadó szellemi táplálék nemcsak a reklámozóknak, ügynökségeknek, médiatulajdonosoknak, politikusoknak, oktatóknak és diákoknak, hanem mindenkinek, aki egyetlen játszmát sem szeret feladni, még a kis adrenalinjátékot sem. A jövő azok kezében van, akik megértik a szerző üzenetét:

Kaszás György 18 éven át dolgozott a McCann Erickson Budapest vezető kreatívigazgatójaként, jelenleg kreatívgondolkodás- és prezentáicótrend/coach. Marketingkommunikációs fórumok előadója, számos publikáció és könyv - egyebek közt a Gondolkodjunk, mert vagyunk! És A nagy adrenalinjáték - szerzője.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789633041949
  Kiadó
  HVG Kiadó Zrt.
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  328
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  660 g/db
Webáruház készítés