Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKathy Reichs: Kincsvadászok - Virals 2.

-25%
Kathy Reichs: Kincsvadászok - Virals 2.
3 095 Ft
Akció: 2 321 Ft2321
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Kathy Reichs, a New York Times sikerlista-vezető írónő regényei szolgáltatták az alapját a most is futó Dr. Csont tévésorozatnak. A Virals volt az első ifjúsági regény-sorozata, ami időközben már több kötetesre bővült, és a sorozat egyre sikeresebb.

Egy kincs, amelynek nyoma veszett. Veszélyes kalandok. Halálos ellenségek. Tory és barátai még hozzá sem szoktak a félresikerült orvosi kísérlet nyomán kialakult rendkívüli képességeikhez, amikor arról értesülnek, hogy be akarják zárni szüleik munkahelyét, a Loggerhead szigeten működő LIRI intézetet. Ez azt jelentené, hogy a Fertőzötteknek életük legkeményebb kihívásával kellene szembenézniük: az elválással. Amikor Tory tudomást szerez Anne Bonny, a híres kalóznő évszázadok óta elveszett kincséről, a falka kockázatos tervet sző. Útjuk váratlan akadályokhoz, ördögi csapdákhoz, és rémisztő földalatti alagutakhoz vezet. Csakhogy kiderül, mások is kutatnak a kincs után, ezért a hajsza könnyen végzetessé válhat. De hőseink jól tudják: az elveszett kincs megtalálásához, az intézmény és barátságuk megmentéséhez dörzsölt, erős és összeszokott falkára van szükség!
A Dr. Csont - regényeivel világhírűvé vált írónő a Virals-Fertőzöttek ifjúsági sorozat második kötetében sem takarékoskodik az izgalmakkal, amelyeket szokása szerint fanyar humorával fűszerez. A kalózok szerelmeseinek is ajánlott regény, önmagában, kerek egészként is olvasható.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639861817
  Kiadó
  Fumax
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  414
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés