Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKelly McGonigal: Akaraterő-ösztön - Miért fontos? Hogyan működik? Hogyan erősíthető?

-25%
Kelly McGonigal: Akaraterő-ösztön - Miért fontos? Hogyan működik? Hogyan erősíthető?
3 500 Ft
Akció: 2 625 Ft2625
Kezdete: 2017.02.12   Visszavonásig érvényes!

Az akaraterő a sikerhez vezető út egyik kulcstényezője, az IQ-nál is fontosabb az iskolai teljesítmény és a munkahelyi előmenetel szempontjából. Az elmúlt évek kutatásai rámutattak, hogy az önuralom képessége az agyi áramkörökbe kódolt ösztönszerű működés, amelynek az ember immár több tízezer éve hasznát veszi az evolúciós kihívások közepette. Modern társadalmunkban a kitartás, a kísértéseknek való ellenállás, a megfontolt cselekvés visz előre nap mint nap a céljainkért dolgozva, legyen szó edzésterv betartásáról, egy káros szokás hátrahagyásáról, karrierépítésről vagy szülőként türelmünk növeléséről.
Kelly McGonigal kutató pszichológus, aki nagy sikert aratott a Stanford Egyetemen „Az akaraterő tudománya” kurzussal, egy olvasmányos és sok tapasztalatot magába sűrítő kötetben adja közre a téma legfrissebb vizsgálati eredményeit és a gyakorlatban bevált számos önkontroll-fejlesztő gyakorlatot. Segít abban is, hogy önismeretünkre és az önmagunkkal való együttérzésre támaszkodva kivédjük a csábításokat és felálljunk egy-egy botlás után. A befektetett energia busásan megtérül: testi-lelki működésünk kiegyensúlyozottabbá válik, feladataink teljesítésében jobb eredményeket tudunk felmutatni, mindez pedig megnöveli hatékonyságérzésünket.
"Válasszon ki egy olyan kihívást, amely végigvezeti az akaraterő tudományán. Utána találkozzunk az első fejezetben, ahol egy időutazásra hívom, hogy kinyomozzuk, honnan is jön az a dolog, amit akaraterőnek nevezünk - és hogyan tudjuk jobban munkára bírni." /A szerző/

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639718777
  Kiadó
  Ursus Libris Kiadó
  Kiadás éve
  2015
  Oldalszám
  294
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  420 g/db
Webáruház készítés