Új Jelszó

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKen Gross - Andrea Leininger - Bruce Leininger: A túlélő

-22%
Ken Gross - Andrea Leininger - Bruce Leininger: A túlélő
3 450 Ft
Akció: 2 690 Ft2690
Kezdete: 2018.01.31   Visszavonásig érvényes!

Reinkarnáció - tény vagy képzelgés?
Bármi legyen is a meggyőződésünk, a könyv elolvasása után kényetlenek leszünk újragondolni...
James Leininger szülei először meglepődtek, majd teljesen összezavarodtak, amikor kétéves fiuk, aki épp csak akkoriban látott neki a szavakat mondatokká fűzni, olyanokat kezdett kiabálni visszatérő rémálmai során, mint: "Zuhan a repülő! Tűz van! Kisember beszorult!" Az egyébként boldog és kiegyensúlyozott életet élő James éjszakáit horrorfilmbe illő jelenetek zavarták meg: visszatérő rémálmaiban egy vízbe zuhant repülő pilótafülkéjéből próbált kiszabadulni - sikertelenül.
A szülők elhatározták, hogy megfejtik, mi történik a fiukkal, így hát nyomozásba kezdtek, amelynek eredménye végül lényük legmélyéig megrázta őket. Minél több részletet raktak össze a James által közvetített történetből, annál közelebb jutottak a megdöbbentő következtetéshez: a kisfiú James Huston, egy második világháborús pilóta életének eseményeiről beszél, aki az Ivo Dzsima-i csatában esett el - több mint hatvan évvel azelőtt!
A lelkiismeretes kutatás és a veteránokkal, valamint a Huston-család még élő tagjaival folytatott beszélgetések során a szülők kénytelenek voltak szembenézni szkepticizmusukkal, és újragondolni mindazt, amit korábban a világról gondoltak. Végül nem csupán fiuk rémálmaira találtak megoldást, de feltárták James Huston életének addig homályban maradt részleteit is, megnyugvást hozva ezzel szeretteinek évtizedekkel a halála után.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155261640
  Kiadó
  Tarandus Kiadó
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  316
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés