Új Jelszó

Vásároljon ingyen!

Nálunk akár ingyen is vásárolhat!

A részletekért kattintson!

--->

Hírlevél

Könyv Kategóriák

Könyv RészletekKereskedelmi ismeretek

-25%
Kereskedelmi ismeretek
4 000 Ft
Akció: 3 000 Ft3000
Kezdete: 2017.08.16   Visszavonásig érvényes!

Magyarország már több mint 6 éve élvezi azokat az előnyöket (és hátrányokat) amelyek az európai uniós tagságból, a közös agrárpolitikából s az egységes piacból származnak. A kereskedelmet akadályozó szabályok jelentős mértékben egyszerűsödtek, ugyanakkor az EU-val történő kereskedelem esetén változatlanul egy más prioritásokat követő fogyasztóréteg számára kell termékeinket értékesíteni. Szükség van tehát továbbra is arra, hogy foglalkozzunk a külkereskedelem technikai részeivel, különös tekintettel az árakra, fizetési módokra a garanciákra stb.
Egyes szakmai területek kereskedelmi jellemzőit a kötetben két esettanulmány megjelentetésével illusztráljuk, amelyek ugyan látszólag élelmiszerek forgalmazásával foglalkoznak, azonban hatásuk ettől sokkal messzebbre mutat.
Reméljük, hogy könyvünk, illetve további tájékozódást segítő szakirodalmi címjegyzékünk nemcsak hogy segítséget nyújt az érdeklődő szakemberek, illetve a felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára, hanem további tájékozódásra is serkent a szakterületen.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789639935419
  Kiadó
  Szaktudás Kiadó Ház
  Kiadás éve
  2010
  Oldalszám
  148
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés